סדנאות אוכל

הדבר הראשון, שמיד חושבים כאשר מדברים על סדנאות אוכל ובישול זה על לימוד טכניקות שונות של בישול, התנסות בבישול, והכול סובב סביב האוכל.

לסדנאות האוכל שלי יש קונספט אחר הוא מתמקד בחוויה. בסדנאות הבישול שלי אני משלבת בין טכניקות, טיפים לבין חווית האוכל וחוויות נוספות, כך שכל החושים מופעלים. השילוב בין החוויה הקולינרית לבין חוויות נוספות, יוצרת מרקם של התנסויות חדשות ולא מוכרות.

כשמגיעים לסדנאות הבישול שלי מגיעים אל "הלא נודע" ויוצאים עם חוויה ייחודית ומפתיעה. בסדנאות ניתן למצוא לעתים שילובים בלתי נתפשים, כמו: אוכל ופאנג שוואי, אוכל גורמה צרפתי בריא, אוכל וכלכלת המשפחה ועוד. שילובים שהופכים להיות אפשריים, מפתיעים, מעניינים ומלאי עצמה.

סדנאות אוכל – טעים לאוכל ביחד

בכל סדנה יש תפריט ייחודי המותאם למשתתפי הסדנה לפי הנושא המשותף שמועבר באותה סדנה. בכל הסדנאות נשמר הקשר לאוכל גורמה צרפתי ולחוקי הקולינריה. לעתים קורה שיש משתתפים עם בעיות תזונה, רגישויות או העדפה ובהתאם לכך האוכל יותאם אישית לכל משתתף ויישאר נאמן לנושא הסדנה.

כל משתתף בסדנה מקבל תפריט מעוצב עם כל המתכונים .במהלך הסדנה ניתן זמן לרשום בחוברת התפריט טיפים רבים שנאמרים בע"פ.

בנימה אישית, אני תמיד מחפשת אתגרים ומשימות לסדנאות האוכל שלי. אני מחפשת כל הזמן שילובים עם חוויות שונות נוספות וייחודיות על מנת להגדיל את עוצמת ההנאה של המשתתפים בסדנאות.

אולי יעניין אותך:

10409294_932834513422692_8595868459447407781_n

Save

Save

Save

Save

השארת תגובה