ביום רביעי שעבר העברתי בזום את החוויה הקולינרית הראשונה שלי .מאוד התרגשתי .נושא החוויה הפעם היו ההכנה של המתכונים שהכנתי לגיליון 81 של מדור לדור – מגזין לכל המשפחה ,מתכונים לחג השבועות אבל כמובן שניתן להכין אותם לאורך כל השנה .
אז מה הכנו :טרטר דג סלמון עם גבינה לבנה ,פנה קוטה של גבינה לבנה ועשבי תיבול, בריוש עם גבינה לבנה ו עוגת גבינה עם קולי פטל .
מכיוון שלא יכולתי שידור חי הקלטתי את הכנת המתכונים בעוד מועד .ערכתי את הסרטון ושילבתי בו טיפים .
הנה מה שחשבו על החוויה שהעברתי
אפרת דהן :
" אפילו בלי הריח הצלחת להפנט אותנו
תודה על המתכונים ועל ההדרכה
מבטיחה להעלות תמונות של הכל"
מזל גלזר :
"יהודית יקרה
זה שאת יודעת לבשל אוכל טעים ומשובח אני יודעת .
אבל הפעם השתתפתי בסדנה בהדרכתך להכין ארבעה מטעמים לחג השבועות.
הברק שבעינייך, הרצון הכן שלך ללמד אותנו להכין והטיפים המקצועיים ראויים להערכה "
אז מצרפת לכם את הסרטון ומזמינה אתכם לחוויה הקולינרית הבאה
צפיה נעימה ולכל שאלה
054-7388825