אתמול הייתי בסדנת מאכלי ים אצל יהודית לוטואק. הלכתי במטרה לנוח ולהתפנק.
אתם יודעים מה שפים מאוד אוהבים? שמישהו יכין ויגיש ויפנק אותם. רק שזו בעיה ממש גדולה, כי זה ממש לא סוד ששפים הם מאוד ביקורתיים ויודעים להכין הכל יותר טוב.
כך שהמסימה הופכת לממש ממש לא פשוטה ובדרך כלל שמורה רק לאמא הפרטית.
אז מה אני אגיד לכם, אתמול פונקתי ונהנתי מכל רגע.
יהודית היא כולה לב ואהבה ונתינה. באוכל שלה אין טיפת פלצנות, אלא טעם משובח, מסורת ארוכת שנים, אהבה ואמת. ( וכמה תבלינים, יבוא אישי מצרפת )
אז מה אכלנו:
שרימפסים וקלמרי בשתי שיטות הכנה עם בגטים מתפצחים. שתינו יין לבן טעים וקליל.
מולים מרינייר למנה עיקרית,
וטארט אגסים נהדר עם קרם שקדים ותה או קפה.
דיברנו על פינוקים, אז אני קינחתי בכוסית של ארמניאק משובח, כי דאגתי להביא לי נהג, בדמותו של הבן שלי, שיקח אותי הביתה!
מי שעדיין לא היה, רוצו מהר!
אבל כמו שהבן שלי אומר, "שלא יבואו, לי ישאר יותר!"
אני אגיע שוב, זה בטוח!
אלה בר לב -שף
יהודית יקירה!
רוצה להודות לך על הבמה שאת ושותפתך מונה אריאל נותנות לי לפרסום העסק שלי. את מתעניינת, לומדת ומראיינת אותי כל שבוע , משקיע כמו שאת יודעת להשקיע בקידום העתון שיצרתן, מאחלת לך מכל הלב הצלחה בהמשך הדרך!